Stanowisko grup kibicowskich Elany Toruń

Kibice Elany Toruń postanowili zabrać głoś w sprawie organizacji walk na gołe pięści – THE WAR. Elanowcy poinformowali, że jest to prywatny biznes Denisa Załęckiego, a sami nie mają z organizacją nic wspólnego i nie chcą być z nią utożsamiani.

Stanowisko grup kibicowskich Elany Toruń:
W związku z powstałą jakiś czas temu w naszym mieście organizacją walk na gołe pięści THE War i jej mylnym postrzeganiem przez inne ekipy kibicowskie, chcielibyśmy za pośrednictwem naszej strony ogłosić wszem i wobec, że MY KIBICE ELANY TORUŃ, NIE MAMY NIC WSPÓLNEGO z organizacją tej gali i nie chcemy być z nią utożsamiani! Jest to prywatny biznes Denisa Załęckiego i wszelkie decyzje dot. tej gali podejmowane są przez organizatorów The War.
To, że walczą tam chłopacy, którzy również uczęszczają na mecze toruńskiej Elany to także ich prywatne decyzje, tak samo jak walczyli w innych organizacjach sportowych takich jak Wotore, Gromda itd. itp. NIE JEST TO GALA ELANOWCÓW, NIE ODPOWIADAMY ZA DOBÓR ZAWODNIKÓW I INNE DECYZJE PODEJMOWANE PRZEZ WŁODARZY THE WAR!

Z kibicowskimi pozdrowieniami,
Grupy Kibicowskie Elany Toruń